sushi!
Door: Roger
Blijf op de hoogte en volg Roger
12 Oktober 2005 | Japan, Tokio
Hallo iedereen, op dit moment ben ik nog steeds lekker onderweg. Ik ben net terug uit Tokyo, waar ik met mijn 4 medereizigers Henk-Jan, Kim, Eveline en Marlein een paar uurtjes daar de stad heb kunnen verkennen. We hebben daar heel leuk in een sushibar geluncht, die Jappen deden heel goed hun best voor ons en we konden heerlijk smullen. Verder gaat het tot nu toe top, vond het wel lang zat hoor, dik 11 uur vliegen van Londen naar Tokyo, maar kon onderweg een paar films kijken.
Wat niet meevalt is de nu al tientallen keren door de diverse gates en incheckbalies, telkens alle spullen weer door de scan. Op Schiphol werd ik 2 keer behoorlijk hardnekkig gefouilleerd, maar ja, in het kader van veiligheid, vind ik dat wel best.
Nou, ik stop weer effe, want ik ga inchecken voor de final flight, naar Sydney!!
Nogmaals bedankt voor alle berichtjes, helemaal super.
Nogmaals bedankt voor alle berichtjes, helemaal super.
12 Oktober 2005 - 10:51
Christa:
Hey Roger, heb je nog wat sushi voor mij bewaard.Kan ik je nu voortaan ook wakker maken voor Sushi ;-)
Heel veel plezier doeixx -
12 Oktober 2005 - 11:11
Arjan O. A.k.a. Doc!:
Weet je, eigenlijk ben ik best wel jaloers op je ;)
Zit daar gewoon een beetje te chillen in Japan... -
12 Oktober 2005 - 11:12
Gerda:
Ja dat kunnen ze goed he, dat fouileren. Vorige keer kreeg ik het er warm van haha. Leuk dat het gezellig is met je reisgenootjes. -
12 Oktober 2005 - 12:23
Moerman:
Ha mooie verhalen. En jij maar uitpakken! Wat heb jij toch met beveiligingsmensen? ;) Het klinkt nu al gezellig! -
12 Oktober 2005 - 13:10
Esther:
Nog geen dag weg en al in Japan rondgewandeld. Morgen rond deze tijd in Sydney. Wat een wereldreis zeg.. -
12 Oktober 2005 - 13:50
Marco (Bolk):
Een sushi bar in Tokyo...
das weer eens wat anders dan een bakkie doen in 't Jachthuis.
Zo kom je nog eens ergens :) -
12 Oktober 2005 - 18:06
Jacqueline:
Klinkt helemaal super!!! Voor mij geen rauwe vis, die mag jij opeten. Een hele goede reis naar Sydney en spreek je snel!!!! -
12 Oktober 2005 - 18:40
Stikk:
Sushi??? getver ,je eet toch geen rauwe vis!! moet je echt helemaal daarheen om sushi te eten, had je hier ook kunnen krijgen hahaha :) oh ja en die lui op schiphol waren kennisjes van me, ff gebeld.... have fun roger!!!! -
12 Oktober 2005 - 21:15
Jacco:
Nou Roger, doe de groeten aan de broer van Ono!
Veel plezier in Sydney!
Ik ga ervan uit dat jij de nieuwe "Steve the Crocodile"hunter wordt, doe voorzichtig. -
12 Oktober 2005 - 21:34
Jolanda, Flowerart:
Eindelijk op de plaats van bestemming en nu gaat het avontuur echt beginnen, maar eerst nog even wat slaap inhalen hoor!! -
12 Oktober 2005 - 22:27
Nicole:
heej roger raad eens met wie zn computer dit bericht wordt verstuurd moest wel lachen op schiphol want we konden wel blijven uitzwaaien, have fun x